Søk i arkivet

Strålende forhold under første dag av Stor-NM

I dag startet årets Stor-NM i Tønsberg Seilforening i strålende sommervær. Dagen startet med flau vestavind, men utover dagen ble regattaene satt i gang i perfekte seilforhold for de fleste.

SPENNENDE: Runding av kryssmerket i klassen for Europajoller Damer. Foto: Hanne-Sofie Strømberg.

Etter registrering og rigging av båter, var over 200 unge seilere klare for å delta i årets Stor-NM.  Tønsberg seilforening ønsket velkommen og Stor-NM var dermed åpnet.

Usikkerheten rundt vindforholdene var stor, da det var meldt lite vind på ettermiddagen. Etter en time med utsettelse på sjøen, var likevel regattaene kjørt i gang. Forholdene ble stabile og bra, med svak vind til lett bris på laser og europajollebanen.

Arrangørene var svært flinke med å sette i gang startene på dyktig og hurtig måte. Det ble dermed fullført hele tre regattaer på de fleste baner, til tross for utsettelsene tidligere på dagen. Dermed ble første dag av Stor-NM vellykket gjennomført.

Du finner resultlisten her

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen