Søk i arkivet

Dave Ullman deler erfaring med melgesfolket

Den amerikanske seilmakeren Dave Ullman har i en årrekke vært på topp i Melges 24-klassen og ha flere seire i Key West-regattaen. Nå kommer han til Norge.

Seilmaker Peter Høeg i Drammen er en av seilmakerne i Ullman Sails gruppen og har solgt seil blant annet til Christoffer Sundby som med «Oslo Flaggfabrikk» ledet rankingen for 2010 før NM der han ikke fikk anledning til å stille opp.
 
I oktober får Høegh han besøk av Dave Ullman og da planlegger han å tilby Melges 24 seilere i Norge/Sverige til å få høste av verdensmesterens erfaringer. Ullman har vunnet både VM tittel og Key West regattaen, og er en av de seilmakerne som kjenner Melges klassen aller best.

I forbindelse med treningssamlingen på Hankø helgen 2-3 oktober, vil Dave Ullman være tilstede i  Fredrikstad SF for å gi ett kort foredrag før båtene forlater brygga. Han vil så være med i coach-båt for å følge dagens seilaser, og det vil bli debriefing i Fredrikstad etterpå.
 
- Jeg oppfordrer alle Melges-seilere til å møte opp, dette blir en sjelden anledning til å plukke tips og erfaringer, sier Peter Høeg.
 
Les mer om Ullman Sails her
 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen