Søk i arkivet

Vellykket påskesamling i Moss

Hele 56 joller stilte opp da Moss Seilforening var vert for årets påskesamling i (nesten) sommervær.

17 Lasere, 19 Ejoller og 20 Zoomer har hatt fire flotte treningsdager i Moss. Moss Seilforening stilte som alltid opp med god mat både til lunsj og middag. Mannskaper på land sørget for riber, bensin, bøyer og div.
 
Dagene var lagt opp med to seiløkter hver dag, og fysisk om kvelden. Lørdag var det spinning og bodypump på Korpus og søndag var det svømming med innlagte stafetter.
 
I Laserkassen deltok landslagsseilerne Kristian Ruth og Matihas Mollat. Kristian holdt riggekurs på lørdag. Seilerne fikk en leksjon i hvordan optimalisere sin egen båt. På mandagskvelden holdt Mathias Mollatt et foredrag om treningsplanlegging og hvordan det er å jobbe som seiler.  Stor takk til Kristian og Mathias som stiller opp og villig deler av sin kunnskap.
 
Vindstille mandag formiddag gjorde at orienteringsløpet kunne gjennomføres også i år. Samlingen ble avsluttet tirsdag med regatta på NM banen. Her var det mulig å skaffe seg litt ekstra kunnskap om strøm og vindforhold på sønnavind før E-cup i Laser og StorNM.
 
Vinnere ble:
Laser 4,7 Amund Tenstad Åsgårdstrand SF
Laser Radial; Eirik Gramnæs Nesoden SF
Laser; Inge Salvesen, Christiansand SF
Ejolle: Lars Johan Brodtkorp, Horten SF
Zoom8 Lene Hjellestad, Hjellestad SF
 
Trenere:
Ejolle: Christoffer Brekke og Andreas Klette
Zoom: Hans Bendik Eriksen og Magnus Brun
Laser :Frode Jørstad og Frode Johansen
 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen