Søk i arkivet

Den største ble størst i ORCi-NM

Teamet om bord i «Wolfpack» var i en klasse for seg i ORCi-NM. Oppdatert med film.

Hovedbilde: FOLKSOMT: Det blir folksomt på seierspallen under ORCi-NM. (Foto: Torhild Holthe)

Allerede da tre seilaser var unnagjort var det også mer eller mindre avgjort. Med tre strake seire hadde Thomas Nilsson fra KNS og teamet hans om bord i «Wolfpack» (eks-«Fram XVI») lagt et solid grunnlag, og da de fulgte opp med en 2. plass i lørdagens siste seilas, var saken mer eller mindre biff. Mye skulle til for å velte dem av tronen under søndagens seilaser.

Og når det bare ble en seilas søndag – vinden ble etter hvert for kraftig (!) og sjøen grov – kunne «Wolfpack»-laget seile til havn som norgesmestre foran Magnus Hedemark, KNS og hans mannskap i X-41-en «Sail Logic». Bronsemedaljene gikk til Jan Henrik Bryde, Asker i IMX 40-en «Xanthippe».

Ialt startet det 23 båter og Tønsberg Seilforening, som var vertsskap, serverte feltet glitrende forhold under lørdagens seilaser; 8–10 m/sek fra vest/sørvest.

ORCi-NM er et stort arrangement med mange mennesker. Båtene har et mannskap på fra 8 til 16 personer, og lørdag kveld bespiste Tønsberg Seilforening hele 180 personer.

Komplett resultatliste.

 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen