Søk i arkivet

Mathias Mollatt Palma 2017
Mathias Mollatt Palma 2017 Foto:

trofeo Princesa Sofía IBEROSTAR Regattato, fem og syv

Sterke sluttresultater for de beste norske seilerne på Mallorca

Lørdagens medaljefinaler ble seilt i forrykende vind og i 49erFX var det bare to båter som kom i mål. Til  tross for at Helene Næss og Marie Rønningen ikke var blant dem, sikret de seg en meget solid 2. plass sammenlagt. Med 3. plassen i verdenscupregattaen i Miami tidligere i år har de to Tønsbergseilerne etablert seg i verdenstoppen i OL klassen, sammen med søstrene Ragna og Maja Agerup som slo dem i Miami, men som på grunn av studier i USA ikke deltok på Palma.

Gode Laserseilere

Mathias Mollatt ble nummer tre i sin medaljefinale og sikret seg dermed en sterk 5. plass i et stort Laserfelt. Hermann Tomasgaard nådde ikke opp denne gang. Også Line Flem Høst hadde en imponerende avslutning på regattaen og med 4. plass i finalen endte hun som nummer syv sammenlagt. Tiril Bue som startet regattaen så bra falt av underveis. Laserjentene som normalt er jevngode leverte med dette en klar søknad om å bli gjenintatt på lanslaget.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen