Søk i arkivet

Line Flem Høst EM 2019
Line Flem Høst EM 2019

World Sailing ChampionshipFlem Høst i medaljekampen

Solid seiling av Line Flem Høst gir gode resultater

- Det var tøffe forhold idag, men morsom seiling, sier Line Flem Høst etter plasseringer som gir henne 3. plass sammenlagt etter to seilaser, bak Paige Riley, USA og hjemmefavoritt og treningspartner Anne-Marie Rindom. - Søndag blir det også nok vind og en ny spennende dag før vi får en hviledag og deretter gull og sølvfinaler. Mange utfordrende seilaser i dagene som kommer, sier Line som bare har to poeng opp til ledende Riley.

Også Laserkollega Hermann Tomasgaard gjør sine saker bra. Med 3. og 16 plass ligger han 14 sammenlagt med kort vei opp til topp ti plassering.

Gode 49er jenter

Helene Næss og Marie Rønningen klinte til med seier i den andre seilasen etter en noe famlende start på regattaen. Det holder til 12 plass sammenlagt, mens Ragna og Maia Agerup er 29, kun seks poeng bak.

Helene Næss og Marie
Rønningen i VM

Helene Næss og Marie Rønningen i VM Foto: Sailing Energy

Tomas og Mads Mathisen i VM

Tomas og Mads Mathisen i VM

Mathisenbrødrene startet VM lørdag og rapporterer om god båtfart, men ikke helt heldige strategiske valg. Her er det tett og små marginer avgjør. Gode starter i to av tre seilaser med derpå følgende gode førstekrysser. Mye sitter som det skal, men resultatene lar vente på seg. 67. plass sammenlagt av 86 båter er under forventning.

Topp ti i Finnjolle

Anders Pedersen er godt fremme i et sterkt Finnjollefelt og ligger an til medajefinale, selv om det ennå er tidlig i regattaen. Han har kjente navnt både foran og bak seg på listen.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen