OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fiskekonkurranse mellom ARC-seilere

Fiskekonkurranse mellom ARC-seilere

Etter tre dagers seiling fra Las Palmas leder «Dumle» over «Dream Catcher» i fiske-  konkurransen.

Publisert Sist oppdatert

ARC-seilerne mangler verken fantasi eller pågangsmot når det gjelder å finne på aktiviteter for få den transatlantiske seilasen til å gå fortere. Ikke minst er dette viktig med tanke på de aller minste, hvorav noen allerede etter to dager lurte på om de ikke snart var fremme i Karibia..

«Dumle» og «Dream Catcher» konkurrerer i flere «grener», deriblant fisking i rom sjø. Her forteller «Dumle» om de siste dagenes innsats fra sin hjemmeside.

–Fiskekonkurransen var lenge ledet av «Dream Catcher», som vi har kontakt med via VHF. De fikk en Dorado på en kilo i går. Jens ble helt fra seg og ville mønstre av «Dumle» og på «Dream Catcher». Han hater og tape og har funnet ut at det smarteste er å skifte lag når det ser ut til å gå mot nederlag.

Vi satte umiddelbart i gang med fiskekrokverksted og lagde to nye kroker av diverse plastikktau og gule oppvaskhansker (sikker suksessoppskrift fra tidligere Alanterhavkryss). I morges gav det resultater. Først dro vi opp en Dorado på to kg og deretter en på fem, og Jens er tilbake på vårt lag. Hadde fisk til frokost. Kjempegodt.

Vi seiler fortsatt med spridde forseil og har gjort god fart det siste døgnet. Holder fortsatt følge med mange antatt raskere båter så vi er godt fornøyd med farten vi holder. I natt hadde vi byger på opp mot 27 knops vind. Farfar var stolt (dog noe småredd) da han meddelte at han hadde seilt «Dumle» i nesten 12 knop i en surf. Duogen'en gir godt med strøm og holder vi denne farten tror jeg ikke vi trenger å starte motoren for lading i det hele tatt.

Vi kan forøvrig motta mail underveis, så det er bare å skrive en hilsen til oss :-)

29. november, kl 12:00 UTC

Posisjon: 23.56N 21.52W

Utseilt distanse siste døgn: 152 nm

Restdistanse til St: Lucia: 2387 nm

Følg dypvannsloggen til «Dumle» her:

http://www.dumletur.com/