Ny importør: Harad Boe

Najad satser i Norge

Harald Boe vil blåse nytt liv i Najad i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Najad er kjente kvalitetsbåter fra Orust med lang tradisjon på det norske markedet. De siste årene har vært turbulente med konkurser og nye eiere, men nå satser Najad igjen med nye modeller i markedet.

Les også: Najad seiler videre

Fra og med sommeren  2015 er Harald Boe blitt agent for Najad i Norge. Han vil ha et tett samarbeid med veftet på Henån på Orust i Sverige om service på båtene. Det gamle Najadverftet er nå omgjort til Orust Yachtservice som tar service, vedlikehold og opplag for svært mange Najad-båter.

Performance

Blant nyhetene Boe gleder seg til å introdusere på det norske markedet er Najad 450. Skroget er en forlengelse av 44-foteren, men med innredning som byr på tre kabiner.

Etter at Najad ble slått sammen SwedeStar har man også fått performance-båter i tilbudsspekteret. Tidligere SwedeStar 370 og 415 er nå blitt til Najad P.

–    Najad er ikke noe masseprodukt, men jeg regner med å selge noen nye båter i Norge hvert år. Responsen her på Üppna Varv har vært svært god, og mange nordmenn har funnet veien hit. Vi har til og med hatt besøk av en 81-åring som ønsker seg en ny og større båt, sier Boe, som er opptatt av også å nå ut til ungdommen med båtlivet.

Boe har tidligere drevet Scandinavian Yacht Service med J/Boats Boats, Harmony, Finngulf og Farr Cruising Yachts i porteføljen.