HVA LEDERNE MENER: Nesodden Seilforening

STEILENE: Høsten og mørket har senket seg over Steilene. Det er tid for dugnad.
STEILENE: Høsten og mørket har senket seg over Steilene. Det er tid for dugnad.

Seilvenner!

Publisert Sist oppdatert

Så er tiden der man begynner å tenke på presenninger, frostvæske og listene over hva man skal gjøre med skuta i vinter, slik at den er klar til neste årets sesong.

Jeg håper de ikke er for lange disse listene, for det er så mye morsomt å gjøre på vinteren at plutselig er det vår i lufta og alle de gode forsettene om mekking på skuta har forsvunnet i skiturer, peiskos og sånt.

Men mange har slett ikke planer om å gå på land ennå. Noen skal seile Hummerseilas, og jolleseilerne skal til Tyskland for avslutningsseilas.

Og når jeg sier at det ikke blir seiling i vinter, er det helt feil. For mange er dette starten på den store bindersseilsesongen. Handlingsprogram, årsrapporter, regnskap og budsjett skal meisles ut slik at foreningen atter er klar for seiling i 2017.

For å få til dette er vi avhengige av tips og innspill fra dere seilere. Det vil derfor bli arrangert klubbkvelder i løpet av høsten der vi møtes for seilprat og for å få innspill til hva som kan gjøres bedre.

De to første blir arrangert i forbindelse med dugnadene på Steilene 15.–16. og 22.–23. oktober. Da får man både kommet seg til Steilene, vært med på dugnad og ikke minst får man muligheten til å komme med innspill til foreningen.

Så folkens: Følg med på hjemmeside og Facebook og e-post og slikt. Masse informasjon kommer om dette.

Vi sees på Steilene.