May Len Stensaker
May Len Stensaker

Ny leder i Lunde Båt

May Len Stensaker (bildet) eier Norges største seilbåtforhandler. Nå har hun ansatt ny daglig leder for Lunde Båt.

Publisert

Lunde Båt A/S, som forhandler Bavaria i Norge, har ansatt Dag Bergstrøm (45) i stillingen som daglig leder. Han tiltrer fra første oktober.  Dag Bergstrøm har vært økonomiansvarlig i selskapet, og nært tilknyttet Lunde Båt siden våren 2002. Han har god kjennskap til driften og mannskapet i Lunde Båt, heter det i en pressemelding.

Regnskapsopplysninger viser at Bergstrøm har en eierandel i Lunde Båt, og at han dessuten er varamedlem i selskapets styre.

 – Jeg er fornøyd og optimistisk og mener Dag Bergstrøm er rett mann for stillingen. Jeg har en aktiv eierrolle og vi vil ha et tett samarbeid. Båtbransjen opplever en liten nedgang i nybåtsalget, men vi har flere ben å stå på, med blant annet høy kompetanse på service og ettermarked, sier May Len Stensaker.

Salgsleder Haldor Holm i Lunde Båt mener løsningen er fornuftig. – Vi er erfarne og flinke folk her i huset, og kommer til å opprettholde kvaliteten på salg og service, sier han i en kommentar til  Seilas. Han legger ikke skjul på at markedet er blitt tøffere i år enn i fjor.

Lunde Båt har de siste to årene solgt seilbåter til nordmenn for tilsammen rundt en halv milliard kroner.