MEST LESTE SAKER I 2015

Regatta-rapport fra HH Skagen Race ble mest lest
Regatta-rapport fra HH Skagen Race ble mest lest

Regatta-rapport fra HH Skagen Race ble mest lest

Mange følger Helly Hansen Skagen Race, og mange var spente på hvem som kom først i mål i fjorårets regatta.

Publisert Sist oppdatert

Den svenske seileren og seilmakeren Bengt Falkenberg, som ofte har stilt til start i Færderseilasen, varslet at han stilte med ny båt av typen M34 til sesongens regattaer.

MARS. Startlisensen bortfaller, personlig lisens består

Våren er tid for å tenke båtkjøp, og vi tok en kikk inn på finn.no for å sjekke hva som fantes på markedet før sesongen.

MAI. Første båt i mål

Vi lagde en liten videosnutt som utgjorde en avslutning på SEILmagasinets inntrykk fra landets største regatta – Færderseilasen

JULI. Ny båtbutikk i Son

Det var tilløp til dramatikk i Leangbukta da en båt som hadde grunnstøtt holdt på å synke. Rorfestet røk da båten bakket på en stein, og det etterlot seg et stort hull i skroget.

SEPTEMBER. CUBANEREN og Y-NOT tok hjem tittelen

Den tradisjonelle avslutningen på regattasesongen er blitt mesternes mester, der alle årets norgesmestre og noen mestre til møtes for å avgjøre hvem som er aller best. I 2015 ble det Tim Sandberg og mannskapet hans.

NOVEMBER. Trenger vi flere av samme type?

Etter at hverken Redningsselskapet eller Norsk Maritimt Museum ble enige eller fant ut av hva de skulle gjøre med Redningsskøyta STAVANGER, endte det med at tidligere eier kjøpte båten tillbake og stiller den ut i Risør.