SEILFORENINGENES NYTTÅRSØNSKER: FREDRIKSTAD SEILFORENING

ANDERSENSLIPPEN: I Fredrikstad Seilforening ønsker man seg at enda flere skal finne veien til Andersenslippen og at det skal være deres naturlige samlingspunkt.

Vil involvere og begeistre flere

Et fåtall entusiaster drar mye av lasset i Fredrikstad Seilforening. Målet for 2017 er å begeistre og involvere flere til å komme til Andersenslippen.

Publisert Sist oppdatert
LEDER: Per Arne Skjeggestad ønsker større intern oppmerksomhet rundt foreningens deltagelse i seilsportsligaen.

Betingelsene for at de skal klare akkurat det, burde nå være de aller beste, for rett før jul ble det pakket ut tre båter av typen FarEast 28 på Andersenslippen.

– Vi håper blant annet å få i stand lokal ligaseiling med disse båtene, slik at vi får formet gode lag i seilsportsligaen og slik at det blir kamp om å få delta. Jeg håper riktig mange vil slutte opp om dette, og at vi skal få til et lokalt engasjement som vil bringe mange seilere til Andersenslippen.

Sier Fredrikstad-lederen, som også sier at seilsportsliga-seilerne i 2017 må være innstilt på å måtte betale noe av gildet selv.

– I fjor betalte vi både reise og opphold for dem som seilte i seilsportsligaen, men det har vi ikke som forening råd til.

Han uttrykker at han har stor tro på dette prosjektet, og at ligaseilingen i kombinasjon med imøtekommenhet vil få mange nye seilere til Andersenslippen.

1. februar skal foreningen ha et allmannamøte der flere av ovennevnte problemstillinger og muligheter vil være tema.

SEILFORENINGENES NYTTÅRSØNSKER

SEILmagasinet har spurt alle seilforeningene som har kollektivt abonnement på SEILmagasinet, hva de ønsker seg for året 2017, men også hva som er mål og utfordringer for dem i det nye året.

De neste du kan lese om er:

Fredag 19. januar: Drøbaksund Seilforening

Les også nyttårsønskene til:

Tønsberg Seilforening

Oslo Seilforening

Askøy Seilforening

Bodø Seilforening

Ran Seilforening

Nesodden Seilforening

Molde Seilforening

Asker Seilforening

MER ENTUSIASME: Fredrikstad Seilforening berget plassen i 1. divisjon i 2016. I 2017 håper foreningen om mer konkurranse om å få representere foreningen.