Flere foredrag om seiling i fjerne strøk

I kveld blir det fordrag og boklansering med «To fluer» i Skur 28 og om seiling i fjerne farvann hos Inspiratour. I morgen snakker Svenska krysserklubben om Middelhavet i Drøbak.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Det blir tilsammen tre foredrag om seiling i eksotiske farvann i dag og i morgen. Foto fra Burma /Inspiratour.

Seiling i eksotiske farvann- i dag

Halvor Hanssen er kaptein på «Sørlandet», tidligere kaptein på «Christian Radich» og har seilt nesten alle syv hav. Alexandra Wang underviser i seiling, er regattaseiler og en av selskapets faste skippere i Kroatia. Sammen vil de fortelle om seiling som lidenskap, lange seilaser i eksotiske farvann, både varme som kalde.

– Kvelden passer for alle som har reist med oss eller kunne tenke seg å reise med oss. Du er velkommen til å ta med venner og bekjente, skriver Inspiratour på sin facebookside.

Tid: 18.00

Sted: Kristian Augusts gate 5, 0164 Oslo.

Påmelding: post@inspiratour.com

Spennende langturforedrag i Skur 28 - i dag

«To Fluer» startet i 2008 som en annerledes guttetur; en jordomseiling med mål om å samle inn én million kroner til UNICEF - to fluer i én smekk! Høsten 2011 kom de hjem. De hadde realisert drømmen om å seile jorda rundt - og ikke minst nådd innsamlingsmålet.

Guttene bestemte seg for å gå mot million nummer to. De hadde tusenvis av spennende bilder og en rekke historier å fortelle.

– Resultatet er blitt en praktbok på 400 sider og et foredrag til glede og ettertanke. Kom til Skur 28 (Rådhusplassen/trikk 12), hør guttene fortelle, kjøp boken og støtt UNICEF, den hjelper barn til et litt bedre liv! Vi kan love deg en fantastisk opplevelse, skriver Anne Nygren i Flyt forlag i en pressemelding.

Tid: 1900-2100 (gratis kaffe)

Sted: Skur 28, Akershuskaia

Bok: 429,- (hele beløpet går til UNICEF)

Drøbak i morgen

Torsdag 29. november inviteres jeanneauseilere og andre interersserte til en kveld med Den svenske kryssarklubben hos Heitmann Marin i Drøbak.

– Styreleder i Medelhavsseglarna, Christina Brodd, kommer og forteller om klubbens aktiviteter, både i Vestkustkretsen som er nærmest oss geografisk, og i Middelhavet, som vi skulle ønske var litt nærmere, skriver Jeanneauklubben i en pressemelding.

Tid: klokken 1830 (enkel servering fra kl 1800)

Sted: Heimtmann marin, Husvikholmen i Drøbak.