Mesternes Mester 2023:

Alt om Mesternes Mester 2023

I denne spesialsendingen av SEILmagasinet-TV har vi pratet med regattasjef Thomas Nilsson, generalsekretær i NSF, Per Christian Bordal samt deltagere Lars Horn Johannessen og Ferdinand Toll-Kjær. Vi håper å se deg på Lysaker!

Publisert Sist oppdatert

Seilmagasinet dekker Mesternes Mester 2023, og vil i løpet av fredag og lørdag intervjue seilerne fra vårt telt på brygga, og forøvrig gi hyppige oppdateringer fra regattaen. På lørdag vil vi kjøre direktesending av finaleseilasene, så følg med!

Fra SEILmagasinets studio

Vi sparker det hele av med en spesialsending av SEILmagasinet-TV. I sendingen kan du se intervju med regattasjef Thomas Nilsson samt et med generalsekretær i NSF, Per Christian Bordahl. 

De to redegjør for årets arrangement, dets nye format, bakgrunnen for å flytte regattaen til Lysakerfjorden og hva vi kan vente oss av vær og vind. Vi har også snakket med deltakerne Lars Horn Johannessen og Ferdinand Toll-Kjær, sistnevnte er en 15 år gammel debutant i Mesternes Mester. 

For publikum

Det er meldt godt med vind både fredag og lørdag. Mesterskapet vil bli avgjort lørdag ettermiddag med en finaleseilas der første båt i mål blir den store vinneren. 

Seilasene vil gå nært land, og Lysaker Brygge vil bli en perfekt tribune for publikum. 

Vi håper å se deg på Lysaker, og kom gjerne innom vårt telt for en prat!