Nettverk for seiling

Sammen med danske Boatflex og KNS vil Seilas gjøre det enklere for alle å få seile. Se film.

Publisert Sist oppdatert

Seilas har sammen med de største seilforeningene i Skandinavia inngått et samarbeide med Boatflex, et dansk nettsted som formidler båtutleie på nett.

Legg ut båten din til utleie her på boatflex.no

Sammen skal vi gjøre det enklere for folk å få seile. Har du en seilbåt som du ikke får brukt? Lei den ut på Boatflex! På den måten kan noen seilinteressere forsøke båtlivet, og du kan få inntekter på båten din når den ellers ligger ubrukt.

Det koster ingenting å legge ut båten for leie på Boatflex, men det blir avregnet en provisjon til nettstedet når leiebeløpet betales. Deler av dette går til å støtte seilsporten.

Filmen her forteller mer om tankene bak den nye tjenesten, der alle kan legge ut båter for utleie.

Fakta om Norsk Maritimt Forlag

Vi gjør oppmerksom på at Norsk Maritimt Forlag (NMF) er samarbeidspartner med Boatflex i det norske markedet. NMF er Norges eneste nisjeforlag som har spesialisert seg på å inspirere folk til å velge båtliv og seiling. Forlaget utgir magasinene Seilas, Båtliv og SEILmagasinet. Visjonen er å være Båtfolkets Beste Venn.

Fakta om Boatflex

Boatflex er en tjeneste for leie av båter på nett. Tjenesten er startet av danske seilere og etablert i samarbeid med Skandinavias ledende seilforeninger. Det koster ingenting å leie ut båten på Boaflex, men utleier tar provisjon av leiebeløpet. Deler av dette går til å støtte seilsporten.

Du finner mer informasjon på www.boatflex.no