«Empire»-skipper i jobb

«Empire»-skipper i jobb

Seilas–kjendis har fått jobb – allerede før han er kommet hjem fra jordomseiling.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Eivind Bogerud blir fremover å se ved A/S Holmen Yachtværft. Han tjuvstartet jobbkarrieren på Lunde Båts stand på Båter i sjøen tidligere i høst. Foto: Axel Nissen-Lie.

Vel fortøyd i hjemmehavnen er Eivind Bogerud ikke, men jobb har han fått når han om ikke lenge går i land for godt etter å ha vært på jordomseling i over syv år. Seilas-lesernes kjente «Empire»-skipper skal etter å ha fått landkjenning, tilbringe hverdagene hos A/S Holmen Yachtværft AS i Asker.

– Vi er veldig glade for at Eivind Bogerud (46) mønstrer på hos oss etter seiling i syv år på egen kjøl, sier daglig leder Atle C. Strøm ved A/S Holmen Yachtværft.

– Eivind besitter en unik kompetanse om langturseiling og vedlikehold av båt, erfaring fra marinaer og verft fra store og små steder rundt om i verden. Kombinert med mange års erfaring som servicesjef hos Bavaria-importøren Lunde Båt AS, blir Eivind en veldig bra ressurs for fagmiljøet vi har ved verftet, fortsetter Strøm, som selv har en fortid i Lunde Båt AS.

Han forteller at Eivind Bogerud blant annet vil være ansvarlig for å bygge opp og forsterke tilbudet på rigg, dekksutrustning, og elektronikk. Dette gjør at verftets tilbud kan utvikles i takt med et båtmarked som i større og større grad etterspør profesjonell hjelp til vedlikehold, utrustning og service.

«Empire» er for øyeblikket på tur langs norskekysten med kurs for det som vil bli familiens permanente hjemmehavn; Nesbukta i Asker.