Søk i arkivet

Seilmagasinets lørdagsportrettKappseiler i turmodus

Pål Stiansen vil ha med seg alle kappseilasene men i sommer er båten på langtur og da går han glipp av de fleste.

SEILTUR: Pål og Valborg
Stiansen er på seiltur nordover langs norskekysten. Paret
seiler også regatta sammen, bildet er tatt i forbindelse med
2Star.

SEILTUR: Pål og Valborg Stiansen er på seiltur nordover langs norskekysten. Paret seiler også regatta sammen, bildet er tatt i forbindelse med 2Star. Foto: SEILmagasinet

Familien Stiansen har vært synlige i regattabildet i Oslofjorden med sin XP44 «Born to Run» i en årrekke, og det har knapt vært en regatta, shorthanded eller med fullt mannskap, båten ikke har deltatt. I tillegg har båten vært en sesong i Middelhavet og ble seilt i etapper frem og tilbake.

Pål Stiansen er like entusiastisk enten det er tur-eller regattaseiling, men aller mest liker han nok shorthandedsesilasene, og gjevest teller seieren i enmannsseilasen Silver Rudder i 2018, der satte rekord, en rekord han satser på å slå i 2020. Men først skal han og seilerkona Valborg til Tromsø der båten skal overvintre.

Nå er de godt over halvveis på veien nordover, og Seilmagasinet har snakket med Pål Stiansen i havn nær Rørvik.

XP44. «Born to run» er
en 44-fots X-Yachts.

XP44. «Born to run» er en 44-fots X-Yachts.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen