Søk i arkivet

FOLKSOMT: Det blir folksomt når 35 Bavaria-familier møtes i Son. Bildet er fra et tidligere Bavaria-treff.
FOLKSOMT: Det blir folksomt når 35 Bavaria-familier møtes i Son. Bildet er fra et tidligere Bavaria-treff. Foto:

BAVARIA-TREFF I SON– 35 båter er gledelig mange

35 Bavaria-båter er samlet til treff i Son denne helgen. Det er flere enn på lenge.

– Ja, dette er gledelig mange, sier Svenn Erik Forsstrøm i Norsk Bavaria Klubb.

– Riktignok er vi langt unna rekorden på 70 båter, men det var i glansdagene, legger han til.

Treffet foregår i Son og skjer i samarbeid med Son havn, og det betyr at det blir folksomt og mange båter i Son denne helgen. Parallelt med Bavaria-treffet foregår også NM i ORCi med Soon Seilforening. Begge arangementene samler et hundretalls seilere.

– Det er moro med ORCi-NM; da blir det litt ekstra liv her og noe ekstra å følge med på, sier Forsstrøm.

Sosial kunnskapsformidling

For Bavaria-seilerne er det ikke regatta som gjelder; treffet har først og fremst et sosialt aspekt. Men også et praktisk; på treffet stiller også flere leverandører av utstyr som vil hjelpe og veilede deltagerne. Det er mange tekniske innretninger i en båt som man kan få mest mulig glede av med kunnskap og innsikt.

Dessuten og ikke minst, under et slikt treff går bryggepraten og Bavaria-seilerne får rikelig anledning til å høre om hverandres erfaringer med båter og utstyr.

Forsstrøm forteller at det dessuten blir ulike aktiviteter og konkurranser for voksne og barn. Det blir også fellesmiddag og live-musikk.

– Vi lover et trivelig, stemningsfullt og fartsfylt arrangement, heter det i innbydelsen.

– En del båter ankommer allerede i kveld, 15. september, men hovedbolken av båter dukker nok opp i morgen, sier Svenn Erik Forsstrøm.

 Kommentarer

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Morten Jensen.

Gå til toppen