Karl Otto Book blir salgsjef i Norge.
Espen Kamperhaug, salgssjef for Elvstrøm

Satser i Sverige

Norske Eivind Bøymo-Malm blir Elvstrøm Sails mann i Sverige.

Publisert Sist oppdatert

Hovedbilde: Eivind Bøymo-Malm blir sjef for Elvstrøms satsning i Sverige.

Elvstrøm Sails omorganiserer, og det får konsekvenser, også i Norge. Seillofte har stor suksess her hjemme, og det ønsker sjefene i Danmark å utnytte.  I fjor ble Elvstrøms sjef i Norge, Espen Kamperhaug, salgsjef for hele loftet, og flyttet til Danmark. Nå får nok en nordmann fra Elvstrøm i Norge en sentral stilling. Eivind Bøymo-Malm blir sjef for en ny satsning i Sverige. Samtidig blir Elvstrøms mann på Vestlandet, Karl Otto Book, salgssjef for Elvstrøm i Norge

Pressemelding fra Elvstrøm Sails

Elvstrøm Sails har gleden av å annonsere et nytt selskap, Elvstrøm Sails Sverige AB, og at seilmerket nå er tilbake på det svenske seilmarkedet. Firmaet vil ledes av Eivind Bøymo-Malm (43) og åpner første arbeidsdag i 2013 nytt kontor i Fiskebäck, sentralt i skjærgården rett utenfor Göteborg.

Eivind Bøymo-Malm har siden våren 2007 vært ansatt i Elvstrøm Sails Norge A/S som salgssjef og nå det siste året utgjort en del av ledelsen. Han vil fortsatt være tilknyttet det norske selskapet og opprettholde kontakten med sine kunder, hvor han vil kunne treffes på eksistrende mobil og e-post adresse.

- Vi har i en viss tid overveid forskjellige konstellasjoner på det svenske markedet, men når Eivind stilte seg positiv til å ta oppgaven, ble valget svært enkelt. Han har utvist en unik egenskap til å selge Elvstrøm Sails produkter, gi råd til nye og eksisterende kunder, samt yte god service, uttaler Espen Kamperhaug, salgsdirektør i Elvstrøm Sails A/S.

- Det lå vel også til en viss grad i kortene at valget ville stå mellom Norge eller Sverige for Eivind sin del, når han for et drøyt år siden giftet seg med den ikke ukjente svenske seileren, Lena Having (nå Bøymo-Having), fortsetter Eivind med et smil om munnen.

Elvstrøm Sails Sverige AB vil i starten være lokalisert på Västkusten, men på sikt naturlig nok også se mot Stockholms-regionen og andre aktuelle områder i Sverige.

- Jeg er topp motivert til å ta fatt på nye oppgaver i Sverige og har stor tro på at svenske seilere vil verdsette vår kompetanse og tilstedeværelse, våre produkter og aktiviteter, forteller Eivind Bøymo-Malm.

- Foruten å være blant de få som utelukkende produserer i Europa, ha en unik membran teknologi (EPEX) in-house på hovedloftet i Aabenraa, er servicenivå noe vi i Elvstrøm Sails har stor fokus på. Derfor ser vi for oss blant annet å arrangere treningssamlinger og andre aktiviteter som har vært en stor suksess i andre land, fortsetter den nye Sverige-sjefen.

I Elvstrøm Sails Norge A/S er det ”business as usual” og Karl Otto Book som i en periode har stått for salg av Elvstrøm sine produkter på Vestlandet, er tilbake på Østlandet og trår inn i Eivind sin rolle og vil i vareta hans oppgaver. Som tidligere nevnt er også produksjon/service på det norske hovedloftet styrket i kraft av Sverre J. Tangerud sin ansattelse. Johan Sundén vil overta som Key Account Manager for det nye prisgunstige alternativet, Breeze Sails, mens Linda Løn fortsatt har ansvaret for økonomi og administrasjon.