Kristin studerer eget kunstverk.
Signerer..

Signerte 200 bilder

Kristin Songe-Møller brukte dagen til å signere to serier utvalgte bilder fra sin egen kolleksjon.

Publisert Sist oppdatert

HOVEDBILDE: Kristin-Songe Møller fikk trent skrivemuskelene i dag hos Norsk Marititm forlag. Fotos: Axel Nissen-Lie.

Om tre og en halv måned går starten for Figaro Transat som går over Atlanterhavet til Martinique. Her  stiller Songe-Møller som eneste skandinav og en av totalt tre damer, blant ca 50 båter i klassen.

Hun seiler en båt av typen Figaro II, som er meget populær i Frankrike og England. Det er en klasse som består av profesjonelle seilere som har seiling som jobb. Så langt har Kristin måttet lønne seg selv – og sørge for sine egne inntektskilder.

– Det koster 50 000 euro, eller nesten en halv million kroner, forteller hun.

Ved siden av å seile er Kristin Songe-Møller en habil kunstner. Nå selger hun bildene sine for å finansiere seilingen. Kristin Songe-Møller  er utdannet arkitekt, og nå er hun blitt inspirert av miljøet og omgivelsene hun konkurrerer i.

I dag har hun signert i alt 200 nummererte bilder fordelt på to av favorittbildene, som er trykket på syrefast akvarell-papir i fremste trykkvalitet Med andre ord er opplaget begrenset til 100 av hver. Bildene har dermed status som kunstverk.

Trykkene er til salgs for kr 1500 per stykk, og Kristin Songe-Møller håper at salget av dem skal kunne bidra til at hun nå kan forberede seg og delta i sesongens første seilaser.

Les mer om bildene og kjøp av dem