Vinn flott kamera fra Canon
Send mms til 2077

Vinn kamera i Færder'n

Send mms-bilde til Seilas.no fra årets Færderseilas og bli med i trekningen av et nytt digitalkamera samt andre fine premier.

Publisert Sist oppdatert

Du inviteres også i år som deltaker i Færderseilasen til å sende inn bilder tatt med mobilkamera i løpet av seilasen.  Hovedtema er seilglede. Bildene stilles ut i målområdet på  Karljohansvern i Horten. Utstillingen i målområdet er et samarbeide mellom Preus museum – det nasjonale museet for fotografi, Seilas, Canon og KNS. I tillegg til kamera er det også mulig å vinne en flott bag fra Seilas.



2077

Send bilde som MMMs med kodeord seilas til 2077. Beste bilde vinner et Canon Powershot D 10, som er et  kompakt, lekkert, brukervennlig og vanntett digitalkamera.

Bildene legges fortløpende ut på www.SEILAS.no fra fredag 17. juni.  De beste bildene presenteres også i bladet Seilas nr. 6 2011.

Les mer om Canon Powershot D 10 her.

Følg med

Du kan også følge med på nyhetene fra Færderseilasen fra time til time på www.seilas.no eller på mobiltelefonen ved å skrive m.seilas.no.  Dette koster ikke noe fra vår side (du betaler kun tellerskrittene).

Mange deltagere sendte mms-bilder til 2077 med kodeord Seilas under fjorårets Færderseilas. Her kan du se de beste bildene fra Færder’n i fjor.