Steff Herbern har lenge vært sentral i seilingen ved Aker Brygge.

Føler meg lurt, sier Herbern

Steff Herbern driver marinaen på Aker Brygge i Oslo og er en av kreditorene til Xpo Group. Han er lite fornøyd med akkordtilbudet og ser helst at selskapet går til Skifteretten.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg er lite fornøyd over situasjonen rundt Xpo Group, sier Steff Herbern til Seilas. - Vi er blitt lovet oppgjør gang på gang, samtidig som det er klart at selskapet lenge har vært drevet for kreditors regning. Det er lite tilfredsstillende å være blitt holdt for narr og det beste hadde oppriktig talt vært om selskapet ble slått konkurs. Etter min mening har styret et ansvar her, og det vil være greit å få dette eksponert gjennom en konkurs, sier han.

- Jeg har ingen kommentar til Steff Herbern, utover at han har tjent gode penger på Xpo gjennom åtte år, sier Rune Nilsson til Herberns uttalelser.

- Vi ser ikke at det er foretatt noe ulovlig fra styrets side da aksjonærene de siste årene har tilført selskapet betydelig millionbeløp. Vi har stor tro på å få gjennomført akkorden da dette vil være det beste for kreditorene, avslutter Rune Nilsson.

For ordens skyld gjøres det også oppmerksom på at Norsk Maritimt Forlag AS, Seilas´ utgiver, er blant Xpo Groups småkreditorer.