Ingrid
Frisk i masten
Frisk hos Sander og Ingvill
Frisk forlater Vilanden til fordel for Bjørn
Bollebaking på Vildanden
Nikolai, Frisk, Aleksander og Fredrik på Bolærne

Frisk er fremdeles på tur

Vår lille seilbamse, Frisk er fremdeles ute og koser seg blant våre lesere.

Publisert Sist oppdatert

Frisk sin begivenhetsrike sommer startet med Seilas sin sommerturne helt i slutten av juni. Siden da har Frisk forflyttet seg fra Asker, via late dager i den svenske skjærgård, tilbake til norske farvann rundt Nøtterøy og er nå på vei oppover Oslofjorden igjen. Bamsen vår er nå hos familien Matre Andersen, hvor han mønstret på på Ildverket og ser frem mot flere dager på sjøen.

Sist vi hørte fra Frisk, var han fremdeles om bord i Vildanden sammen med Sara, Tale og Thea hvor han har stor-kost seg. De har stelt utrolig fint med vår reiseglade bamse som kom så langt som til Gøteborg og Liseberg med familien. I Vilanden har han fått servert egg og bacon til frokost hver eneste dag, og Frisk og barna har bakt boller som de har kost seg med. Men, etter hvert måtte Sara, Tale og Thea sende Frisk videre.

På Feja møtte de familien Terland og Bjørn som Frisk reiste videre med. Deretter møtte han Ingrid Rinker som han ble liggende værfast hos i noen dager p.g.a. dårlig vær. Det har jo blåst en del langs kysten vår i sommer, og da er det greiest å holde seg i havn til det verste er over. Frisk synes det er helt greit med litt vind i pelsen, men trives bedre i ro når bølgene blir for store og vinden for ruskete, så han satt stor pris på å krype under dekk hos Ingrid i de verste kastene.

Da juli gikk over i august, møtte Frisk Fredrik (5), Nikolai (8) og Aleksander (10) på Bolærne i Skjærgården ved Nøtterøy. De er på ferie i seilbåten sin ”Miss Sophie”, og heldigvis hadde de en liten plass til Frisk.

Men, som sagt så er vår lille seilbamse reiseglad og synes det er kjempespennende å treffe nye mennesker, så da han ble invitert om bord til Sander på 4 og mammaen hans Ingvill på Ildverket ved Tjøme, takket Frisk med glede ja. Sammen med Sander har han koste seg og badet i knallvær som var et lite øyeblikk.

Nå er Frisk som sagt, om bord hos familien Matre Andersen, og vi i redaksjonen venter spent på nye rapporter.