Fotokonkurranse

FARGERIK: Høsten kan sprake av farger, men også være grå og tankefull. Del dine høstbilder her på seilas.no med #magasinetseilas og via Instagram.

Del høstbildene dine – vinn digitalt abonnement

Selv om været kan være grått, er fjorden full av farger. Bli med og del høstbildene dine. Vi premierer tre utvalgte med digitalt abonnement på seilas.no.

Publisert Sist oppdatert

Båtsesongen er langtfra slutt. Fjorden ligger der fortsatt og temperaturen er på pluss-siden. Den norske båtflåten er blitt større og mer komfortabel – og kanskje ikke minst er båtene blitt varmere. Under dekk suser varmluften ut av ventiler og spjeld.

Mange strekker sesongen langt lengre enn før – og de oppdager at høsten kan være en fantastisk tid å være på sjøen. Ennå gnistrer fargene i gult, rødt og oransje på øyer og i sjøkanten, og soloppgangene og -nedgangene er rødere enn noensinne. Og har du en klar høstnatt, kan du kanskje se nordlyset også.

Del bildene dine på Instagram #magasinetseilas

Vi inviterer leserne til å dele høstbildene sine her på seilas.no. Publiser dem på Instagram med emneknaggen #magasinetseilas, og de vil da dukke opp på forsiden her på seilas.no. Om en ukes tid eller så kikker vi på utvalget og premierer tre utvalgte fotografer med hvert sitt digitale årsabonnement på seilas.no.

Bli med å vise frem den flotte høsten på fjorden – i Norge!

Slik vil bildene dine bli vist frem:

skjermbilde20151030kl.08.59.22