KNS landet ny stor sponsoravtale

KNS er i vinden hos sponsorene for tiden. Nylig fortlenget foreningen avtalen med Volvo og Stenshagen Bil og i denne uken undertegnet Fokus Bank ny tre års avtale.

Publisert

Bildet over: KNS generalsekretær Jan-Erik Næss og adm. dir i Fokus Bank Trond Mellingsæter undertegner ny tre års avtale.

Avtalen om tre nye år med KNS og Fokus Bank ble undertegnet i KNS lokalene på Dronningen tidligere i denne uken. Fokus Bank har vært samarbeidspartner for KNS siden de gikk inn i Hankø Race Week i 2003. Under 125 års jubileet i 2008 overrasket Fokus-sjefen Thomas Borgen festdeltakerne under selve jubileumsmiddagen ved å annonsere en tre års samarbeidskontrakt med foreningen og nå er denne avtalen forlenget for ytterligere tre år.

Administrerende direktør Trond Mellingsæter fra Fokus Bank understreket at det ikke bare er KNS´  kjøpesterke medlemsmasse banken er ute etter. Banken er også opptatt av omdømmebygging i Osloregionen der de foruten KNS også samarbeider med Oslo Maraton. Mange av bankens ansatte er ivrige deltakere på KNS seilkurs og deltar også i matchseiling med foreningens båter.

Fokus Bank har de senere årene satset mye på private banking for formuende kunder og kan glede seg over vekst i denne sektoren, ikke minst takket være avtalen med KNS.

Verdien av avtalen mellom KNS og Fokus Bank er ca kr 1.3 mill. årlig puss opptil 150.000 kroner som er øremerket stipend for representasjonsseilere. Avtalen er trolig den største som noen gang er gjort med en norsk seilforening. Avtalen vil være et vesentig bidrag når KNS nå bygger nytt seilsenter for barn og ungdom ved Bygdøy Sjøbad.