Reaksjoner på Seilas spøk

I går fortalte vi av at seilas.no vil bli en betalingstjeneste. En aprilsnarr de fleste tok.

Publisert Sist oppdatert

Det er sjeldent at vi har så mange lesere på en sak.  Første kommentar kom også før de fleste hadde gnidd ut søvnen av øyene. Vedkommende hadde nok ikke sett datoen før han la inn kommentateren. Du finner spøken her.

Kommentarer fikk vi også på mail. Her en en.

– Ser av deres nettside at dere nå vil ta betalt for tjenesten, som for øvrig er meget bra. Jeg er inne 3-4 ganger om dagen, og tenkte først at dette er kanskje ikke så urimelig. Men så kom jeg på hvilken dag det er i dag, den beste spøken så langt!

 Takk for gode sider og bra stoff i bladet, stå på videre!

Obama støtter seiling

IBI news hadde også en morsom 1. April spøk. Der stod det at Barack Obama vil vurdere miljø null klimautslipp fra seilbåter når de skal fordele pengestøtten til båtindustrien.

Saken slutter ikke der. De opplyser også om at Southern Spars og Pfizer, produsenten av Viagra går sammen om en reklame kampanje med slagord: "A stiff rig is hard to beat"

Se saken her

LYS-kalkulator

En pressemelding fra NORLYS het det at en LYS-kalkulator er på vei.

– Mange båteiere ønsker en tilbakemelding om hva endret utstyr vil bety for LYS-tallet før de kjøper utstyret. Dette ønsket kan nå oppfylles, sier Håvard Ravn Ottesen, leder av NORLYS, het det i pressemelingen.