Den perfekte matretten på seiltur

Det bølger. Mannskapet er kalde og sultne. Kanskje er havregrøt den beste retten å servere?

Publisert Sist oppdatert

På seiltur er det begrenset med plass. Matlaging på havet krever også at man til enhver tid har kontroll på kjelene og ingrediensene. Hvis ikke kan innholdet fort havne i dørken eller i verste fall føre til brannskader. Et lengre opphold under dekk i sjø kan dessuten gi den velkjente grønnfargen i ansiktet.

Listen over varme retter som kan lages under slike omstendigheter er begrenset. Kanskje er den perfekte retten havregrøt?

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER