Turseiling

TAR RORET: Tvillingene Millian og Bendik (5) sjekker ut det nye hjemmet sitt. Snart legger de ut på jordomseiling med foreldrene Annette Levang Fagerli og Øystein Kaasa Fagerli.
SEILER SNART: I sommer flytter Annette Levang Fagerli (48) og Øystein Kaasa Fagerli (35) inn i denne båten sammen med tvillingene Millian og Bendik. De aner ikke når de kommer hjem igjen.
FRYKTEN: Annette og Øystein måtte overvinne den ubestemmelige hverdagsfrykten før de tok avgjørelsen om å reise på jordomseiling.
DE SOM DRAR: May Linn Mæhle på Helen Reef, en atoll sør for Palau vest i Stillehavet. I disse dager venter paret sitt andre barn, og drømmer om en ny langtur som familie.
SKULLE DRA: Tore Strohmeier bodde i båt og planla reisen. Så fikk han et jobbtilbud han ikke kunne si nei til.
Å TA VALGET: Angst eller frykt er en dominerende drivkraft i mennesker liv, bekrefter psykolog Grethe Nordhelle. Faren er at frykten drukner livsgnisten. Bildet er fra innseilingen til Prins Chr. Sund på Grønland fra turen til May Linn Mæhle og ...

Finnes genet for jordomseiling?

Noen seiler over Stillehavet, andre blir evige planleggere. Er det noe i deg som allerede har avgjort hva du kommer til å velge?

Publisert Sist oppdatert

Seilbåten «Odine» har to ratt som følger hverandres bevegelser. Nå henger tvillingene Millian (5) og Bendik (5) i hvert sitt hjul og veksler på å bli irriterte over at den andre styrer skuta, viljesterke i sine liv som bare barn kan være.

– Slipp, nå er det jeg som er kaptein!

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER