SOMMERREPRISE: TO FLUER - DEL 26

Sort hvitt i Sør-Afrika

Apartheid er avskaffet i Sør-Afrika. Nå er problemene i landet sort-hvite på en annen måte. Det fikk mannskapet om bord i TO FLUER erfare.

Publisert

Da vi spør på seilklubben etter immigrasjonsprosedyrene, får vi litt uklare svar. Det viser seg at hele staben på klubben nylig er blitt byttet ut, og vi er den andre utenlandske båten som har ankommet landet siden skiftet. De nye aner ikke hva som kreves, men en dynamisk dame finner etter hvert ut at vi må begynne vår ferd på tollkontoret i Stalwart Street. 

Det skal etter hvert virke som om alle ansatte på alle kontorene som har med immigrasjon, toll og havn for utenlandske båter er blitt byttet ut, for ingen vet noen ting noe sted om hvem som skal gjøre hva. Vi har lett etter immigrasjonskontoret i en hel dag da en taxisjåfør til slutt forklarer oss årsaken til at ingen har hørt om gaten vi leter etter.

– Stalwart Simelane Street er det nye navnet på gaten. Før het den Stanger Street. Samtlige gater i hele stor-Durban har nye navn nå, men det tar tid før de nye navnene setter seg. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS