Søk i arkivet

TEMAMØTE: Fullt hus på temamøte om regattaseiling.
TEMAMØTE: Fullt hus på temamøte om regattaseiling. Foto:

MALVIK OG STJØRDAL SEILFORENING:Mange vil raskt rundt regattabanen

Torbjørn Berglund stilte villig opp for å gi noen tips om hvordan man seiler raskest rundt en regattabane. Det var fullt hus i klubbhuset hos Malvik båtforening da seilforeningen arrangerte temamøte.

COACH: Torbjørn Berglund har
erfaring som coach for aktive seilere.

COACH: Torbjørn Berglund har erfaring som coach for aktive seilere. Foto: Privat

Torbjørn Berglund har erfaring fra coaching av seilere i toppsjiktet, og han ga tilhørerne nyttige tips foran årets regattasesong.

Det ble en gjennomgang med praktiske eksempler og diskusjoner om hele seilasen; fra forberedelser på land, muligheter og begrensninger ved start, første krysslegg, og muligheter og begrensninger ved topp- og bunnmerkerunding.

Mange av de fremmøtte engasjerte seg med gode spørsmål og innspill til diskusjon.

Torbjørn vil bidra videre gjennom sesongen og vi ser frem til å få en praktisk gjennomgang med tips på sjøen.

FRA SEILFORENINGENE

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen